En trygg plats för dina djur


På Smådjurspensionatet erbjuder jag dig en trygg plats för dina djur medan du är bortrest. För mig är det av största vikt att du känner dig  trygg med att dina djur under tiden de är här får den kärlek och omvårdnad de behöver och är vana vid. Djuren har tillsyn dygnet runt via övervakningskamera.

Artanpassat boende


På Smådjurspensionatet är kaniner, marsvin, hamstrar, möss, gerbiler, chinchillor, råttor, fåglar och degus välkomna och för samtliga erbjuds ett artanpassat boende. För kaniner erbjuds boende frigående i ett rum med tillgång till balkong samt daglig vistelse i resten av hemmet. För övriga djur erbjuds vistelse i bur. Marsvin, chinchillor, degus och råttor erbjuds daglig tillgång till vistelse utanför bur förutom de timmar jag är hemifrån.  Gerbiler, hamstrar och möss erbjuds daglig vistelse i artanpassad smådjurshage. Fåglar erbjuds daglig vistelse utanför buren. 

Daglig aktivering


För samtliga djur erbjuds bur av lämplig storlek efter dina önskemål. Som bottenströ används carefresh eller papperspellets. Till samtliga djur erbjuds naturbaserad inredning i gnagvänligt material. Det är viktigt för mig att djuren aktiveras under tiden de är här, därför erbjuds aktiveringsleksaker dagligen, klickerträning för de djur som uppskattar det samt artanpassade leksaker.

Vad kostar det?

Kan man sätta ett pris på trygghet?

Mitt mål är att dina djur ska ha det så bra som möjligt under deras vistelse på Smådjurspensionatet. Du kommer få dagliga bild- och videouppdateringar om hur ditt djur mår. 


Priset för kaniner är 300kr per påbörjat dygn.

Priset för övriga djur är från  100kr per påbörjat dygn.

Betalning sker via faktura. Priserna är exklusive moms. Smådjurspensionatet är godkänd för F-skatt.


Smådjurspensionatet innehar av Länsstyrelsen utfärdat tillstånd enligt djurskyddslagen. 

Tips! Vill du chipmärka ditt djur? Jag är certifierad chipmärkare och använder mig av marknadens minsta kanyl. Läs mer här